Κλείσε το παράθυρο

Το καλάθι μου

{{ order.total_quantity }} Προϊόν Προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κλείσε το παράθυρο
{{key}} / {{value}}
Κωδικός: {{ item.code }}
{{item.total_price}} Τελική Τιμή: {{item.total_discounted_price}}
Σύνολο {{order.final_cost}}
ESPA banner
Τηλεφωνικό Κέντρο
Καταστήματα για την προώθηση του πολιτισμού
Για παραγγελίες άνω των 39€ (έως 3 κιλά)
Δωρεάν αποστολή
"Μπορείς να έχεις τη ζωή που θέλεις" Ομιλία του Στέφανου Ξενάκη, στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο, την Τρίτη 8 Mαρτίου στις 19:00!
Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022

 


Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 στις 19:00,  ο συγγραφέας των best sellers  "ΤΟ ΔΩΡΟ",  "KAΠTAIN" και " ΤΟ ΔΩΡΟ 2",  Στέφανος Ξενάκης , θα βρίσκεται στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο, σε μία εκδήλωση που διοργανώνει το βιβλιοπωλείο Κλαψινάκη σε συνεργασία με τις εκδόσεις Key books.

Τα βιβλία του Στέφανου Ξενάκη, κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Key Books και αποτελούν ένα εκδοτικό φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα, με πωλήσεις που ξεπερνούν συνολικά τα 280.000 αντίτυπα.  Παράλληλα "ΤΟ ΔΩΡΟ" μεταφράζεται και θα κυκλοφορήσει σε 30 χώρες στο εξωτερικό. 

Από το 2018 και κάθε χρόνο, ο Στέφανος Ξενάκης ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και δίνει ομιλίες σε εταιρείες, βιβλιοπωλεία, πολιτιστικά κέντρα και άλλους χώρους. Η ανταπόκριση του κοινού είναι ενθουσιώδης και η αλληλεπίδραση μεγάλη.

Τι είναι αυτό που κάνει τον Στέφανο Ξενάκη τόσο ξεχωριστό;  Το εξής απλό: Μέσα από απλές καθημερινές ιστορίες,  προσφέρει έναν άλλο τρόπο θέασης της ζωής!

Τόσο στα βιβλία του, όσο και στις ομιλίες του ο Ξενάκης εστιάζει σε αυτά που συχνά προσπερνάμε και κάνουν όλη τη διαφορά. Τα φαινομενικά ασήμαντα. Τα μικρά πράγματα που ίσως είναι και τα μεγάλα. Μιλάει όμως και για τα σημαντικά με τρόπο απλό, κατανοητό και από κάθε άποψη παρακινητικό.

Ελεύθερη είσοδος.

Δες όλα τα βιβλία του συγγραφέα εδώ!


 

Όπως λέει και ο ίδιος:

Κάθε μέρα είναι ένα δώρο.

Να το ανοίγεις μην το πετάς.

Η Ζωή η ίδια είναι Δώρο.

Να τη ζεις. Μην την προσπερνάς.

Απολαύστε τον!


Λίγα λόγια για τον Στέφανο Ξενάκη

Εδώ και καιρό, ο Στέφανος Ξενάκης ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών και αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη κιόλας δημοτικού. Είναι περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών, ηλικίας 10 και 13 ετών, της Αίνειας και της Αύρας.