Κλείσε το παράθυρο

Το καλάθι μου

{{ order.total_quantity }} Προϊόν Προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κλείσε το παράθυρο
{{key}} / {{value}}
Κωδικός: {{ item.code }}
{{item.total_price}} Τελική Τιμή: {{item.total_discounted_price}}
Σύνολο {{order.final_cost}}
ESPA banner
Τηλεφωνικό Κέντρο
Καταστήματα για την προώθηση του πολιτισμού
Για παραγγελίες άνω των 39€ (έως 3 κιλά)
Δωρεάν αποστολή
Παρουσίαση βιβλίου του Νίκου Βαράκη με τίτλο "Τα κ
Παρουσίαση βιβλίου του Νίκου Βαράκη με τίτλο "Τα κόκκινα σταράκια" Την Τετάρτη 7/12/2022
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 19:00

 

Οι εκδόσεις Μαραθιά και τα βιβλιοπωλεία Κλαψινάκης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Βαράκη με τίτλο "Τα κόκκινα σταράκια".

Την Τετάρτη 7/12/2022 και ώρα 19:00 στο χώρο του βιβλιοπωλείου (Λ. Ηγ. Γαβριήλ 59 έναντι δημοτικού κήπου).

Θα μιλήσουν: Φώτης Δούσος, συγγραφέας Δημήτρης Βαρελάς, εκπαιδευτικός-ηθοποιός.

Τα «Κόκκινα σταράκια» είναι μια συλλογή διηγημάτων. Εννιά ιστορίες με πρωταγωνιστές νέους της εποχής μας λίγο πριν ή λίγο μετά τα 20 τους χρόνια, που θα μπορούσαν όμως να ήταν οι ιστορίες του καθενός από μας. Ζήλεια, θυμός, διαφορετικότητα, φοιτητική τρέλα, έρωτας στα χρόνια της πανδημίας, sex and drugs and rock ‘n’ roll, όλα μέρος της ζωής όπως τη βιώνουν οι νέοι σήμερα, αλλά και οι νέοι που ήμασταν κάποτε.

Τα κόκκινα σταράκια θα μπορούσαν εξίσου άνετα να φορεθούν σήμερα όσο και σαράντα χρόνια πριν. Ως παπούτσια-σύμβολο μιας νεότητας διαχρονικής, τα συναντάμε και στα εννιά διηγήματα της συλλογής, τα οποία στέκουν ως αυτόνομες ιστορίες και μπορούν να διαβαστούν χωρίς συγκεκριμένη σειρά. Ταυτόχρονα όμως τα περισσότερα διηγήματα δένουν και σε μια μεγαλύτερη ιστορία αν ο αναγνώστης αποφασίσει να τα περπατήσει με τη σειρά που του παρουσιάζονται.

Δείτε εδώ το βιβλίο

 

Νίκος Βαράκης Βιογραφία

Ο Νίκος Βαράκης γεννήθηκε το 1968 στο Λονδίνο. Τα νηπιακά του χρόνια τα πέρασε στην Καβάλα, ενώ τα σχολικά και πρώτα φοιτητικά στην Αθήνα. Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Semmelweis της Βουδαπέστης και από το 1998 ζει και εργάζεται στο Ρέθυμνο. Από το 2011 είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μητρικού θηλασμού IBCLC. Είναι παντρεμένος με την Ελένη και έχουν από το 2006 τα διδυμάκια τους, τον Ερμή και τη Χαρά.