Το καλάθι μου

{{ order.total_quantity }} Προϊόν Προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{key}} / {{value}}
Κωδικός: {{ item.code }}
{{item.total_price}} Τελική Τιμή: {{item.total_discounted_price}}
Σύνολο {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικό Κέντρο
Καταστήματα για την προώθηση του πολιτισμού
Για παραγγελίες άνω των 39€ (έως 4 κιλά)
Δωρεάν αποστολή
Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Στην «ΑΦΟΙ ΚΛΑΨΙΝΑΚΗ Ο.Ε.» (εφεξής με τον όρο «η εταιρεία», «η εταιρεία μας», «εμείς», «εμάς») αναγνωρίζουμε ότι η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων σας είναι ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα. Έχουμε αναπτύξει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα προκειμένου να σας εξηγήσουμε τις πρακτικές μας σχετικά με τη διασφάλιση των πληροφοριών που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας (https://www.klapsinakis.gr), αλλά και τις πρακτικές μας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς κατά την εκ μέρους σας χρήση των υπηρεσιών μας.


Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και να τσεκάρετε την επιλογή «Συμφωνώ» όπου σας ζητηθεί, μόνον εάν κατανοείτε και συμφωνείτε με τους επιμέρους όρους της.


Παρακαλούμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα δεδομένα σας.

 

1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας - Στοιχεία επικοινωνίας


Η εταιρεία μας «ΑΦΟΙ ΚΛΑΨΙΝΑΚΗΣ Ο.Ε.», με αριθμό ΓΕΜΗ 022026950000, που εδρεύει στο Ρέθυμνο Κρήτης, επί της Λεωφόρου Ηγουμένου Γαβριήλ, αριθ. 59 και εκπροσωπείται νόμιμα, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς.


Για γενικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)  eshop@klapsinakis.gr , τηλεφωνικά στο: 28310-50200 ή αποστέλλοντας ταχυδρομική επιστολή στην παραπάνω διεύθυνση.

 

2. Πρόσβαση στα δεδομένα σας


Μόνο οι αρμόδιοι υπάλληλοι της εταιρείας μας έχουν πρόσβαση κατά περίπτωση στα προσωπικά σας δεδομένα. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό που αναφέρεται κάθε φορά και οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν ή πωληθούν σε τρίτα πρόσωπα για άλλους μη σχετικούς σκοπούς.


Για ορισμένες επεξεργασίες συνεργαζόμαστε με τρίτες εταιρείες, προς τις οποίες διαβιβάζουμε κάποια από τα δεδομένα σας ή οι ίδιες έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω της ιστοσελίδας μας. Αυτό γίνεται μόνο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Θα βρείτε ποιοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα κατά περίπτωση και για ορισμένες επεξεργασίες, όπως αυτές αναλύονται κατωτέρω.


Συγκεκριμένα, για την δημιουργία και διαχείριση του διαδικτυακού μας marketing μέσω google adwords, google analytics, αλλά και γενικά για τη λήψη συμβουλών διαδικτυακής διαφήμισης, συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Generation Y. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Generation Y εδώ.

 

3. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς


Στις περισσότερες περιπτώσεις συλλέγουμε δεδομένα απ’ ευθείας από εσάς μέσω τις ιστοσελίδας μας. Δεδομένα συλλέγονται:

  • Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας
  • Με την ολοκλήρωση παραγγελίας κάποιου προϊόντος μέσω της ιστοσελίδας μας
  • Σε τυχόν επικοινωνία σας μαζί μας (μέσω των παραπάνω αναφερόμενων τρόπων) για οποιοδήποτε ζήτημα (π.χ. παροχή πληροφοριών σχετικά με παραγγελία σε εξέλιξη, επίλυση ζητημάτων που τυχόν προέκυψαν κατά τη συνεργασία μας κ.α.).


Υπάρχουν ωστόσο περιπτώσεις στις οποίες συλλέγουμε εμείς τις πληροφορίες (π.χ. με τη χρήση cookies προς διευκόλυνση της πλοήγησής σας και κατανόηση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας).


Η αλήθεια και ακρίβεια των δεδομένων που μας παρέχετε είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Ο χρήστης της ιστοσελίδας μας είναι υπεύθυνος για την ανακρίβεια ή το αναληθές των εν λόγω δεδομένων καθώς επίσης και για τις ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τις σχέσεις με τον εν λόγω χρήστη για τους ανωτέρω λόγους.


Ο σκοπός και η περιγραφή των δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν επεξεργασία των δεδομένων σας αναλύονται παρακάτω:

 

Α. Πλοήγηση στην Ιστοσελίδα


Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα μας αποστέλλονται αυτόματα από τον φυλλομετρητή τερματικού (browser) που χρησιμοποιείτε στον διαμετακομιστή της ιστοσελίδας μας και χωρίς δική σας ενέργεια τα εξής:
 

  • η διεύθυνση IP της συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο η οποία υπέβαλε το αίτημα σύνδεσης με την ιστοσελίδα μας, 
  • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,
  • το όνομα και η διεύθυνση ιστοσελίδας (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,
  • η ιστοσελίδα από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),
  • ο φυλλομετρητής (browser) που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider).


Όλα τα ανωτέρω αποθηκεύονται προσωρινά για την διεκπεραίωση της συνεδρίας σε ένα αρχείο καταγραφής (log file) και στη συνέχεια διαγράφονται αυτόματα. 


Η συλλογή των πληροφοριών που αφορούν τη σύνδεσή σας πραγματοποιείται προκειμένου να εξασφαλίζουμε την ορθή δημιουργία σύνδεσης, να εγγυάται η απρόσκοπτη και άνετη χρήση της ιστοσελίδας μας καθώς και για λόγους αξιολόγησης της ασφάλειας και της σταθερότητας του συστήματος.


Η νόμιμη βάση επεξεργασίας των δεδομένων αυτών είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. στ’ του ΓΚΠΔ, το οποίο μας επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα, όταν αυτό είναι απαραίτητο για την εξασφάλιση των έννομων συμφερόντων μας.

 

Β. Δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας


Σκοπός συλλογής των προσωπικών σας πληροφοριών είναι να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας. Κατά την εγγραφή σας ως χρήστη, θα μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή το ιστορικό των αγορών σας και να έχετε αποθηκευμένα τα στοιχεία σας για κάθε νέα αγορά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.


Νόμιμη βάση επεξεργασίας στην περίπτωση αυτή είναι η εκ μέρους σας συναίνεσή σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 περ. α’ του ΓΚΠΔ.


Για την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας και εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να μας παράσχετε στοιχεία επικοινωνίας, δηλαδή το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνσή σας και τον ταχυδρομικό σας κώδικα, το e-mail σας, το τηλέφωνό σας.


Εφόσον πραγματοποιήσετε μια αγορά θα επεξεργαστούμε τα ακόλουθα δεδομένα:
 

  • ιστορικό αγορών


Θα χρησιμοποιήσουμε τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο διατηρείτε τον λογαριασμό σας ή έως πέντε χρόνια, οπότε θα ζητήσουμε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν πρόκειται για στοιχεία που διατηρούμε για διαφορετική αιτία (π.χ. διατήρηση λεπτομερειών ολοκληρωμένης αγοράς για φορολογικούς λόγους).


Έχετε το δικαίωμα να τερματίσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Στην περίπτωση αυτή οι προσωπικές σας πληροφορίες θα διαγραφούν, με εξαίρεση τις περιπτώσεις κατά τις οποίες θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται από τις φορολογικές αρχές ή υπάρχουν εκκρεμότητες ή/και δικαστικές διενέξεις μεταξύ μας απορρέουσες από σύμβαση πώλησης.

 

Γ. Πραγματοποίηση αγορών online ή από το φυσικό κατάστημά μας


Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να εκτελέσουμε και να ολοκληρώσουμε την πώληση προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας ενημερώνουμε σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας σας ή για τυχόν επιστροφές προϊόντων. Περαιτέρω, θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για να ελέγξουμε τις πληρωμές σας, αλλά και για να διαχειριστούμε παράπονα και θέματα εγγύησης σχετικά με τα προϊόντα που έχετε αγοράσει.


Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων ή υπηρεσιών κατ’ ευθείαν από το φυσικό μας κατάστημα δεν καταχωρούμε τα στοιχεία σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που ζητάτε την έκδοση τιμολογίου. Σε αυτή την περίπτωση, καταχωρούνται μόνο όσα στοιχεία είναι απαραίτητα για την έκδοση του φορολογικού παραστατικού. 


Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. β’ του ΓΚΠΔ , καθώς η συλλογή των πληροφοριών πραγματοποιείται με σκοπό την εκτέλεση σύμβασης πώλησης.


Εφόσον πραγματοποιείτε αγορές μέσω διαδικτύου, θα διαχειριστούμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων,:

1. Δεδομένα επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, email, τηλέφωνο
 

  • Ιστορικό παραγγελιών.
     

2. Εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά στοιχεία που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας.


Εφόσον πραγματοποιείτε αγορές μέσω του φυσικού μας καταστήματος, δεν διατηρούμε στοιχεία του πελάτη, εκτός εάν αυτός αιτηθεί την έκδοση τιμολογίου. Στην περίπτωση αυτή, επεξεργαζόμαστε επωνυμία, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., έδρα και επάγγελμα.


Φορολογικά στοιχεία και παραστατικά θα διατηρούνται από την εταιρεία μας για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) ετών, για εκπλήρωση φορολογικών υποχρεώσεων.

 

Δ. Cookies


Τα cookies είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που αποστέλλονται στον υπολογιστή σας, το κινητό σας τηλέφωνο ή άλλες συσκευές όταν επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα και χρησιμεύουν στο να αναγνωρίζουν τη συσκευή σας σε τυχόν επόμενες επισκέψεις. Αυτοί οι τύποι αρχείων επιτελούν διάφορες λειτουργίες, όπως να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας και τα προϊόντα που έχετε επιλέξει, να συμβάλλουν στη βελτίωση της πλοήγησής σας στην ιστοσελίδα και να προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι διαφημίσεις ή προσφορές που βλέπετε στο διαδίκτυο άπτονται των ενδιαφερόντων σας.


Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών, ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποτρέψετε την εγκατάσταση νέων cookies ή να διαγράψετε υφιστάμενα ακολουθείστε την διαδικασία που περιγράφετε αναλυτικά κατωτέρω.


Σας υπενθυμίζουμε, όμως, ότι η απενεργοποίηση των cookies περιήγησης ή των λειτουργικών cookies μπορεί να εμποδίσει την ιστοσελίδα μας να λειτουργήσει σωστά και/ή να περιορίσει τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

 

Κατηγορίες Cookies


H ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί διάφορες κατηγορίες cookies που είτε εγκαθίστανται και διαχειρίζονται από την εταιρεία μας είτε εγκαθίστανται και διαχειρίζονται από τρίτους σύμφωνα με τη δική τους πολιτική απορρήτου και ανεξάρτητα από τον έλεγχό μας, καθώς και παρόμοιες τεχνολογίες, με διαφορετικές λειτουργίες η κάθε μία.


Σας συνιστούμε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να μην αποθηκεύονται cookies στον υπολογιστή σας χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.


Χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες κατηγορίες cookies:
 

  • Cookies Περιήγησης (Αναγκαία Cookies): Αυτά τα cookies επιτρέπουν στην ιστοσελίδα μας να λειτουργεί σωστά. Εάν είστε εγγεγραμμένοι χρήστες αυτά τα cookies σας αναγνωρίζουν επιτρέποντας την πρόσβασή σας στις υπηρεσίες που προσφέρονται στους εγγεγραμμένους μας χρήστες. Τα cookies περιήγησης είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
     
  • Λειτουργικά Cookies: Αυτά τα cookies επιτρέπουν στην ιστοσελίδα μας να σας αναγνωρίζει κάθε φορά που την επισκέπτεστε. Εάν έχετε προσθέσει προϊόντα στο Καλάθι σας και κλείσατε τα tabs του browser και όχι την σελίδα χωρίς να ολοκληρώσετε την αγορά σας και χωρίς να αφαιρέσετε τα προϊόντα από το Καλάθι σας, αυτά τα cookies σας επιτρέπουν να συνεχίσετε τις αγορές σας την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας (εντός περιορισμένης χρονικής περιόδου) βρίσκοντας τα επιλεγμένα σας προϊόντα στο Καλάθι σας. Τα λειτουργικά cookies δεν είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας, αλλά βελτιώνουν την ποιότητα της περιήγησης σε αυτήν.
     
  • Cookies Ανάλυσης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για τη συλλογή δεδομένων σε ανώνυμη και συγκεντρωτική μορφή και για τη διεξαγωγή στατιστικών αναλύσεων σχετικών με τους τρόπους περιήγησης της ιστοσελίδας μας από τους χρήστες. Η Εταιρεία μας επεξεργάζεται τα αποτελέσματα αυτών των αναλύσεων ανώνυμα και αποκλειστικά για στατιστικούς λόγους.
     
  • Διαφημιστικά Cookies: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία προφίλ των χρηστών με σκοπό την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων με βάση τις προτιμήσεις τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην ιστοσελίδα μας ή για τη βελτίωση της περιήγησής τους: κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στην ιστοσελίδα μας αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να σας δείξουμε προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν ή παρόμοια προϊόντα με αυτά που έχετε ήδη δει.


Μπορείτε να εμποδίσετε την εγκατάσταση των cookies που καταγράφουν τις παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας μέσω της αντίστοιχης ρύθμισης του προγράμματος φυλλομετρητή (browser) σας. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, μπορεί να μην είναι δυνατή η χρήση όλων των λειτουργιών της ιστοσελίδας μας.


Σκοπός συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων μέσω των cookies είναι η ανάλυση της συμπεριφοράς χρήσης κατά την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας. Η αξιολόγηση της συμπεριφοράς χρήσης περιλαμβάνει ειδικότερα τους τομείς της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε και ποιους συνδέσμους ενεργοποιείτε εκεί.


Νόμιμη βάση για την επεξεργασία αυτή είναι το έννομο συμφέρον μας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. στ’ του ΓΚΠΔ. Εφόσον έχετε παράσχει τη σχετική σας συγκατάθεση (π.χ. για τη λήψη ενημερωτικών ηλεκτρονικών δελτίων) ως νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συγκατάθεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ.  1 περ. α ΓΚΠΔ. Η επεξεργασία των δεδομένων των υφιστάμενων πελατών για διαφημιστικούς σκοπούς της εταιρείας μας εκλαμβάνεται ως έννομο συμφέρον της εταιρείας μας.

 

Ε. Online Marketing και διαφήμιση


Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα klapsinakis.gr χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Analytics προκειμένου να συλλέξουμε αρχεία καταγραφής (log files) και λεπτομέρειες σχετικά με την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.


Τα στοιχεία αυτά είναι:

 

  • η διεύθυνση IP της συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο η οποία υπέβαλε το αίτημα για πρόσβαση στον ιστότοπο, 
  • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,
  • το όνομα και η διεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,
  • η ιστοσελίδα/εφαρμογή μέσω της οποίας κατέστη δυνατή η πρόσβαση (referrer-URL),
  • ο φυλλομετρητής (browser) που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider) στον διαμετακομιστή της ιστοσελίδας μας  και αποθηκεύονται σε ένα αρχείο καταγραφής (log file).
  • το λειτουργικό σύστημα της φορητής συσκευής σας, εάν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας μέσω φορητής συσκευής, το είδος της καθώς και τις ρυθμίσεις της
  • τον ανακατευθύνοντα ιστότοπο (ο δικτυακός τόπος που σας οδήγησε στο δικό μας)
  • ενέργειες που πραγματοποιείτε στην ιστοσελίδα μας (π.χ. ενότητες που επισκέπτεστε κατά την περιήγησή σας σε αυτήν)


Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία της φορητής συσκευής σας με χρήση γεωγραφικού εντοπισμού και τεχνολογιών όπως το GPS (παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού), το wi-fi (ασύρματο τοπικό δίκτυο), το Bluetooth ή την εγγύτητά σας σε τοποθεσία κυψέλης (cell tower proximity). Η πλειονότητα των φορητών συσκευών και των φυλλομετρητών (browsers), σας παρέχουν τη δυνατότητα να ανακαλέσετε την άδεια που μας παραχωρήσατε για τη συλλογή των εν λόγω πληροφοριών, με χρήση των ρυθμίσεων της συσκευής ή του ίδιου του φυλλομετρητή (browser) σας.


Όλες οι ανωτέρω πληροφορίες επεξεργάζονται κατά τρόπο που δεν επιτρέπει την ταυτοποίηση σας (ανωνυμοποιημένες).


Τα ανωτέρω δεδομένα αποθηκεύονται για λόγους μάρκετινγκ για χρονικό διάστημα 5 ετών  και στη συνέχεια διαγράφονται αυτόματα. Τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται τη στιγμή που διακόπτετε τη χρήση της ιστοσελίδας μας.

 

ΣΤ. Επικοινωνία - Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών


Σε κάθε επικοινωνία σας με το κατάστημά μας, είτε για γενικές ερωτήσεις σχετικά με την εταιρεία μας είτε για διευκρινήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που μας δίνετε προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας.


Νόμιμη βάση για την ανωτέρω επεξεργασία είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ.  στ’  του ΓΚΠΔ, δηλαδή το έννομο συμφέρον της εταιρείας μας.


Οι πληροφορίες που συλλέγουμε περιορίζονται αποκλειστικά σε εκείνες που είναι απαραίτητες προκειμένου να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας· το ονοματεπώνυμο σας, ο αριθμός τηλεφώνου σας και το e-mail σας, καθώς και το περιεχόμενο των επιστολών ή e-mails που μας έχετε αποστείλει. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας και διατηρούμε σε αρχείο την επικοινωνία μας μαζί σας για χρονικό διάστημα έξι μηνών από την τελευταία σας επικοινωνία μαζί μας.

 

4. Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτα μέρη


Τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται σε τρίτα μέρη, μόνο για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών σε εσάς. Ειδικότερα:


Για την πραγματοποίηση αγορών από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πληρώνετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Η ιστοσελίδα μας σε καμία περίπτωση δεν αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών - χρεωστικών καρτών, τα οποία πληκτρολογείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Συγκεκριμένα, πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής, μεταφέρεστε μέσω σε ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον που χρησιμοποιεί τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών υπό την ευθύνη της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας που πληκτρολογείτε δεν είναι ορατά και δεν χρησιμοποιούνται από εμάς.


Στην περίπτωση που επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω PayPal, η πληρωμή σας υπόκειται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις της PayPal. Το ίδιο ισχύει και για τα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρεία αυτή δυνάμει της σχετικής σύμβασης που έχετε αποδεχτεί κατά την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία.


Τέλος, για την αποστολή των προϊόντων συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ταχυμεταφορών με την επωνυμία «ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με διακριτικό τίτλο “ACS Μ.Α.Ε.Ε.”,  τις «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε» και το διακριτικό τίτλο “EΛΤΑ COURIER” καθώς και με το πρακτορείο μεταφορών  «ΜΕΤΜΠΑ ΑΕ - Μπαμπαλής ΑΕ».


Στις εταιρείες αυτές διαβιβάζουμε αποκλειστικά τα δεδομένα που απαιτούνται για την αποστολή και παράδοση των παραγγελιών που έχετε πραγματοποιήσει, σε εσάς.


Για την δημιουργία και διαχείριση του διαδικτυακού μας marketing μέσω google adwords, google analytics, αλλά και γενικά για τη λήψη συμβουλών διαδικτυακής διαφήμισης, συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Generation Y, η οποία έχει πρόσβαση στις ανωτέρω αναλυθείσες πληροφορίες σας απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

Διατηρείτε το δικαίωμα εναντίωσης κατά της επεξεργασίας δεδομένων για τους αναφερθέντες σκοπούς, το οποίο και μπορείτε να προβάλετε ανά πάσα στιγμή, χωρίς κανένα κόστος και με ισχύ για το μέλλον, επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας της παραγράφου 1.

 

5. Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες


Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους από και προς ιστοσελίδες συνεργατών μας, διαφημιστών και άλλων τρίτων μερών, που δεν καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική. Σας ενθαρρύνουμε να ανατρέξετε πρώτα την πολιτική απορρήτου προσωπικών δεδομένων στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, πριν εισάγετε προσωπικά σας δεδομένα σε αυτές.

 

6. Τα δικαιώματά σας


Ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, διατηρείτε τα ακόλουθα  δικαιώματα:


Δικαίωμα ενημέρωσης: Διατηρείτε το δικαίωμα να ενημερώνεστε σαφώς, με διαφάνεια και με τρόπο κατανοητό για το πώς  χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για τα δικαιώματά σας σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία τους.


Δικαίωμα πρόσβασης:  Διατηρείτε το δικαίωμα να αιτηθείτε ανά πάσα στιγμή να σας ενημερώσουμε εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας. Αν πράγματι επεξεργαζόμαστε προσωπικές σας πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων σας που τηρούμε, αν αυτά διαβιβάζονται σε ποια τρίτα μέρη και ποια είναι αυτά, το χρονικό διάστημα για το οποίο τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως το δικαίωμα διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.


Δικαίωμα διόρθωσης: Στην περίπτωση που διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάποιο λάθος στα δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλετε αίτηση προκειμένου να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση του ονόματός σας ή ενημέρωση σχετικά με τυχόν αλλαγή διεύθυνσης). Να σημειωθεί ότι οι εγγεγραμμένοι χρήστες της ιστοσελίδας μας μπορούν να τροποποιούν τις πληροφορίες που μας παρέχουν ανατρέχοντας στην αντίστοιχη ενότητα της ιστοσελίδας μας. Σε κάθε περίπτωση, με την εκ μέρους σας παροχή των προσωπικών σας πληροφοριών σε εμάς, εγγυάστε σχετικά με την αλήθεια και ακρίβειά τους και συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε για οποιαδήποτε τροποποίησή τους. Την αποκλειστική ευθύνη για τυχόν απώλειες ή ζημίες οποιασδήποτε φύσης που προκλήθηκαν στην ιστοσελίδα μας ή σε οποιονδήποτε τρίτο, λόγω συμπλήρωσης εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα έντυπα εγγραφής, φέρει ο χρήστης. Παρακαλούμε να παρέχετε μόνο τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, και όχι δεδομένα τρίτων.


Δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη: Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσετε μπορείτε να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.


Ωστόσο, το δικαίωμά σας αυτό πιθανόν να μην είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί εάν:

 

  • Yπάρχει εκκρεμής διαφορά ή δικαστική διένεξη με την εταιρεία μας.
  • Η αγορά που έχετε πραγματοποιήσει δεν έχει ακόμα αποσταλεί.
  • Έχετε οφειλές προς την εταιρεία μας.
  • Πρόκειται για φορολογικά δεδομένα τα οποία η εταιρεία υποχρεούται να διατηρεί για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) ετών.


Δικαίωμα μεταφοράς: Μπορείτε να μας ζητήσετε να σας αποστείλουμε σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει ή να τα διαβιβάσουμε σε τρίτο πρόσωπο ή υπεύθυνο επεξεργασίας που θα μας υποδείξετε.


Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Διατηρείτε το δικαίωμα να αιτηθείτε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.


Δικαίωμα εναντίωσης:  Όπως σας αναφέρουμε και παραπάνω, μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεση που μας έχετε παράσχει. Στην περίπτωση αυτή, θα σταματήσουμε άμεσα την επεξεργασία των δεδομένων σας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

 

7. Δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα


Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων, αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Στην Ελλάδα η αρμόδια εποπτική αρχή είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Αθήνα / www.dpa.gr,  τηλ. 210-6475600).

 

8. Τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα


Στην περίπτωση που προβούμε σε τροποποίηση της παρούσας Πολιτικής, θα φροντίσουμε να το δημοσιεύσουμε σε εμφανές σημείο της ιστοσελίδας μας.


Για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε, στο τηλέφωνο 28310-50200 ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  eshop@klapsinakis.gr  με θέμα «Προσωπικά Δεδομένα».

Ημερομηνία ενημέρωσης : 11/8/2020