Κλείσε το παράθυρο

Το καλάθι μου

{{ order.total_quantity }} Προϊόν Προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κλείσε το παράθυρο
{{key}} / {{value}}
Κωδικός: {{ item.code }}
{{item.total_price}} Τελική Τιμή: {{item.total_discounted_price}}
Σύνολο {{order.final_cost}}
ESPA banner
Τηλεφωνικό Κέντρο
Καταστήματα για την προώθηση του πολιτισμού
Για παραγγελίες άνω των 39€ (έως 3 κιλά)
Δωρεάν αποστολή
Τρόποι αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Α. Αποστολή μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier)


Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά επεξεργάζονται μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδοθούν το συντομότερο στην συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).  Ισχύει, εάν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας βρίσκονται διαθέσιμα στον ίδιο αποθηκευτικό χώρο και εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι ανωτέρας βίας πχ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες και άλλα.

Με την αποστολή της παραγγελίας ο πελάτης θα λαμβάνει ένα e-mail επιβεβαίωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό αποστολής (tracking number) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία. 

Αν η παραγγελία έχει παραδοθεί στην ACS Courier, ο πελάτης μπορεί να ελέγχει την εξέλιξη της παραγγελίας στην ιστοσελίδα της ACS Courier, https://www.acscourier.net/ εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με την ACS  στο +30 210 81 90 000 και 801 500 1111 (από σταθερό). 

 

Χρόνοι Παράδοσης:


Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα (Εργάσιμες Ημέρες : Δευτέρα έως Παρασκευή).


(Οι τρέχουσες δυσκολίες ελεύθερης μετακίνησης και υπερφόρτωσης των μεταφορικών εταιριών λόγω της πανδημίας του COVID-19, είναι ενδεχόμενο να προκαλέσουν καθυστερήσεις στις αποστολές και παραδόσεις των online παραγγελιών 2 έως 4 επιπλέον ημέρες από τους παραπάνω εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης.)


Οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο ενδεικτικοί και η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, π.χ. ακραία καιρικά φαινόμενα, απαγόρευση κυκλοφορίας, απεργίες, πανδημίες και άλλα. 


Από τη επιλογή  «Αποστολή με Courier»  εξαιρούνται όλα τα κλασικά - ηλεκτρικά - stage πιάνα,  τα Drums, οι πίνακες ανακοινώσεων μεγάλου μεγέθους καθώς και τα λοιπά ογκώδη εμπορεύματα.

 
Μεταφορικά Έξοδα:

1. Για παραγγελίες αξίας άνω των 39 ευρώ, και έως  3 κιλά βάρος,  η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Η δωρεάν αποστολή καλύπτει τη μεταφορά της παραγγελίας μέχρι τη διεύθυνση αποστολής που δηλώνετε κατά την καταχώρηση της παραγγελίας, εκτός εάν η περιοχή που καταχωρείται θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της ACS Courier και δεν περιλαμβάνει τη συναρμολόγηση ή το στήσιμο των προϊόντων (όπου αυτό απαιτείται).


Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS Courier ή να επιβαρυνθεί τα έξοδα της ACS που ενδέχεται να υπάρχουν για την μεταφορά της στο χώρο του.

2. Για παραγγελίες αξίας έως και 39 ευρώ και έως 3 κιλά βάρος, η αποστολή με Courier επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 2,90 ευρώ.  Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση 0,80 €.


Εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της ACS θα πρέπει να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της ACS ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα της ACS που ενδέχεται να υπάρχουν για να μεταφέρει την παραγγελία σας στο χώρο σας.


Σε περίπτωση επιλογής αντικαταβολής, η επιβάρυνση είναι 1,90 ευρώ. (ισχύει για αγορές μέχρι 500,00 ευρώ). 

Σε κάθε περίπτωση, η παραλαβή από το e-shop Klapsinakis είναι δωρεάν.

 

Β. Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών


Με την επιλογή «Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών η παραγγελία θα παραδοθεί  σε ένα εκ των συνεργαζόμενων με την εταιρεία πρακτορείο μεταφορών, Αρκάδι Μεταφορική (με έδρα το Ρέθυμνο)  ή  Μπάμπαλης ΑΕ – ΜΕΤ ΜΠΑ (με έδρα την Αθήνα).  Στην περίπτωση αυτή, θα αποσταλεί στον πελάτη e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου μεταφορών που χρησιμοποιήθηκε.


Τo κόστος μεταφοράς εξαρτάται από τον όγκο των εμπορευμάτων και θα υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών.


Η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών αφορά τα ογκώδη ή και μεγάλου βάρους προϊόντα όπως κλασικά και ηλεκτρικά Πιάνα, μεγάλα αρμόνια και synthesizers, ηχεία, μεγάλες κονσόλες, μεγάλων διαστάσεων πίνακες, μεγάλη ποσότητα φωτοαντιγραφικού χαρτιού κλπ.


Στις παραπάνω περιπτώσεις η παράδοση της παραγγελίας, πραγματοποιείται στο ισόγειο, στην είσοδο του κτιρίου-οικίας (εφόσον η περιοχή αποστολής δεν είναι δυσπρόσιτη).

 

Γ. Παραλαβή από το e-shop Klapsinakis


Παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα e-shop της εταιρείας επί της οδού Νικηφόρου Φωκά, αριθ.  8 (Μακρύ Στενό). Με την επιλογή παραλαβής της παραγγελίας από το e-shop Klapsinakis, ο πελάτης θα ενημερώνεται ηλεκτρονικά (μέσω e-mail) ή/και τηλεφωνικά στον αριθμό επικοινωνίας που έχει καταχωρήσει,  από το τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών προκειμένου να προσέλθει για την παραλαβή της παραγγελίας. Ο χρόνος παραλαβής από το e-shop κυμαίνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.