Κλείσε το παράθυρο

Το καλάθι μου

{{ order.total_quantity }} Προϊόν Προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κλείσε το παράθυρο
{{key}} / {{value}}
Κωδικός: {{ item.code }}
{{item.total_price}} Τελική Τιμή: {{item.total_discounted_price}}
Σύνολο {{order.final_cost}}
ESPA banner
Τηλεφωνικό Κέντρο
Καταστήματα για την προώθηση του πολιτισμού
Για παραγγελίες άνω των 39€ (έως 3 κιλά)
Δωρεάν αποστολή
Ποιοι είμαστε
38 χρόνια δίπλα σας

Ποιοι είμαστε

Το καλοκαίρι του 1984, τα αδέρφια Νίκος και Αντώνης Κλαψινάκης, δημιούργησαν ένα μικρό βιβλιοχαρτοπωλείο, στο κέντρο του Ρεθύμνου στην Κρήτη. Το 1996  συμπλήρωσε την ομάδα  η μικρότερη αδερφή Μαρία.

Με μεράκι, όραμα και πολλή δουλειά, με σημαντική στήριξη από την τοπική κοινωνία και  την φοιτητική κοινότητα και με το σλόγκαν, “ Κλαψινάκης,  ζητείστε και θα βρείτε αυτό που θέλετε “,  το ιδιόκτητο κατάστημα, στο πέρασμα του χρόνου, μεγάλωσε σε εμβαδόν, (700 τ.μ.) και ποικιλία εμπορευμάτων, (67.000 κωδικοί στα ράφια). Άνετοι χώροι, με μεγάλους διαδρόμους  βοηθούν στην αποφυγή του συνωστισμού, ενώ η ράμπα εισόδου και ο ανελκυστήρας, κάνουν εύκολη την  πρόσβαση σε καρότσια και άτομα με αναπηρία.

Στα τέσσερα φυσικά καταστήματα, που διαθέτει η εταιρεία, διακινούνται πάνω από 100.000 κωδικοί βιβλιοχαρτοπωλείου και μουσικών ειδών. Το  ψηφιακό εκτυπωτικό κέντρο, καλύπτει  ανάγκες από την απλή φωτοτυπία,  βιβλιοδεσία και σφραγίδα, έως banners και εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων.

Η οργανωμένη αποθήκη και το τμήμα παραγγελιών, εξασφαλίζουν  την καθημερινή διακίνηση ποιοτικών προϊόντων, σε μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές.

Επενδύοντας σημαντικά  στην εκπαίδευση και συνεχή κατάρτιση των  40 ανθρώπων μας, καταφέραμε να ανταποκρινόμαστε  στις ανάγκες των πελατών μας, διασφαλίζοντας  την ικανοποίηση τους.

Περισσότερες από 110 εκδηλώσεις και παρουσιάσεις βιβλίων έχουν πραγματοποιηθεί στους χώρους του καταστήματος,  ενώ συνεχής είναι, η συνδρομή της εταιρείας προς την  πολιτιστική και αθλητική  ζωή του τόπου, την Πανεπιστημιακή κοινότητα  και η στήριξη των κοινωνικών παντοπωλείων.

Οι εμπορικοί χώροι της εταιρείας συνολικά, ξεπερνούν τα 1700 τ.μ.

Ζητήστε και…
θα βρείτε αυτό που θέλετε