Κλείσε το παράθυρο

Το καλάθι μου

{{ order.total_quantity }} Προϊόν Προϊόντα

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Κλείσε το παράθυρο
{{key}} / {{value}}
Κωδικός: {{ item.code }}
{{item.total_price}} Τελική Τιμή: {{item.total_discounted_price}}
Σύνολο {{order.final_cost}}
ESPA banner
Τηλεφωνικό Κέντρο
Καταστήματα για την προώθηση του πολιτισμού
Για παραγγελίες άνω των 39€ (έως 3 κιλά)
Δωρεάν αποστολή
Τρόποι πληρωμής

Η εταιρεία παρέχει τις παρακάτω δυνατότητες για την εξόφληση των παραγγελιών:

Α. Αντικαταβολή

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης παραγγελίας με μετρητά, είτε στον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, είτε στον υπάλληλο της εταιρείας, υπό την προϋπόθεση ότι η παραγγελία δεν ξεπερνά το ποσό των 500 ευρώ.

Σημαντική Πληροφορία: Σύμφωνα με το άρθρο 69 παρ. 2 Ν.4446/2016  (ΦΕΚ: Α240-22.12.2016), σας ενημερώνουμε ότι, για αγορές λιανικής άνω των 500 ευρώ δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά. Η εξόφληση θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή άλλου μέσου ηλεκτρονικής πληρωμής.

Εξόφληση με αντικαταβολή επιβαρύνεται με το ποσό του 1,90 ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής και δεν είναι δυνατή για παραγγελίες που αποστέλλονται εκτός Ελλάδος καθώς επίσης και για παραγγελίες στις οποίες έχει επιλεγεί η αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών.

Β. Χρεωστική / Πιστωτική Κάρτα


Για την εξόφληση παραγγελίας με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ζητείται ο αριθμός της κάρτας, η ημερομηνία λήξης, το ονοματεπώνυμο κατόχου και ο τριψήφιος αριθμός ασφαλείας (CVV/CVC/CVV2).

Η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν διατηρεί στοιχεία τραπεζικών καρτών. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει την εξόφληση παραγγελίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, τότε αυτόματα μεταφέρεται σε ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον υπό την ευθύνη της Τράπεζας Eurobank EFG όπου και καταχωρεί τα στοιχεία της κάρτας του.

Β.1. Δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας


Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης παραγγελίας με δόσεις αποκλειστικά με χρήση πιστωτικής κάρτας Visa ή Mastercard και υπό την προϋπόθεση ότι το ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα 60,00 ευρώ. Οι δόσεις υπολογίζονται με βάση την online τιμή του προϊόντος και ο αριθμός των δόσεων προκύπτει με βάση την αξία της παραγγελίας, ως εξής:
 

Για παραγγελίες αξίας από 60,00 ευρώ έως 299,99 ευρώ παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης με έως και τρείς (3) άτοκες δόσεις.

Για παραγγελίες αξίας από 300,00 ευρώ και άνω, παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης με έως και έξι (6) άτοκες δόσεις.


Η έκδοση αποδείξεων ή τιμολόγιων που θα εξοφλούνται με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας θα γίνεται απαραίτητα στα στοιχεία του κατόχου της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση - αποστολή της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή.

 

Β.2.  Όροι πληρωμής με πιστωτική κάρτα

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει την εξόφληση της παραγγελίας του με χρήση πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να συμμορφώνεται με τους παρακάτω όρους:

Να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας και να φέρει αστυνομική ταυτότητά. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας, ο πελάτης θα πρέπει να φέρει μαζί του την πιστωτική κάρτα και την αστυνομική ταυτότητά του.

Σε περίπτωση υποβολής παραγγελίας για λογαριασμό επιχείρησης θα πρέπει η πληρωμή να πραγματοποιείται με εταιρική πιστωτική κάρτα στην οποία να αναγράφεται το όνομα του παραλαβόντος.


Γ. Τραπεζική κατάθεση


Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης παραγγελίας με απ' ευθείας τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω  τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί η εταιρεία:
 

EUROBANK

IBAN: GR33 0260 1360 0001 1020 0764 805

SWIFT CODE: ERBKGRAA
 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR46 0171 3740 0063 7404 0031 773

SWIFT CODE: PIRBGRAA
 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

IBAN: GR31 0110 2580 0000 2584 4705 753

SWIFT CODE:  ETHNGRAA
 

ALPHA BANK

IBAN: GR66 0140 6450 6450 0233 0001 780

SWIFT /BIC CODE: CRBAGRAA


Η τραπεζική προμήθεια και τα έξοδα εμβάσματος βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.


Στην περίπτωση αυτή,  η παραγγελία θα εκτελεστεί αφού η εταιρεία λάβει γνώση για την κατάθεση των χρημάτων.  


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του, ο πελάτης με την πραγματοποίηση της κατάθεσης, θα πρέπει να αποστείλει στην εταιρεία μέσω e-mail στην διεύθυνση : eshop@klapsinakis.gr ,  το αποδεικτικό κατάθεσης με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας του.


Η κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα.
 

Χρεώσεις εκτός Ελλάδος


Για τις εκτός Ελλάδος αποστολές δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Τα έξοδα για την αγορά και την μεταφορά των προϊόντων και τη μεταφορά τους στο εξωτερικό πρέπει να εξοφληθούν προκαταβολικά  με πιστωτική κάρτα ή να έχει προηγηθεί κατάθεση εμβάσματος σε λογαριασμό του www.klapsinakis.gr


Οι αποστολές σε προορισμούς εκτός της ελληνικής επικράτειας, ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας, επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο των Ελληνικών Ταχυδρομείων (www.elta.gr ) και εξαρτώνται από το βάρος του δέματος αποστολής και τη χώρα προορισμού.  

17.8.2020